digital

Business Intelligence: haal meer inzichten uit data

Tessa Welmers

Krijg meer inzicht in je bedrijf met data! Hoe gaat data jou helpen om beter te ondernemen? Hoe verbeter jij je bedrijfsvoering door de inzet van data? In deze workshop krijg je uitleg hoe je aan de slag kunt met data en waar je deze data vandaan haalt. Je leert hoe je op eenvoudige wijze dashboards kunt maken met de belangrijkste kerngetallen van de onderneming en hoe je deze dashboards kunt gebruiken voor het nemen van betere bedrijfsbeslissingen. Zet ook vast 21 april  in je agenda: dan is de terugkomdag voor de workshop van 16:00 uur tot 19:00 uur.

Alexander van Nieuwstadt is lecturer International Macroeconomics aan de Universiteit Utrecht en doceert Statistiek aan de Hogeschool van Amsterdam. Hij kent de ins en outs van ondernemen uit eigen ervaring en geeft beleidsadviezen op het gebied van belastingen.

Kees van Montfort is (onder andere) Associate Professor Data Science in Finance & Accounting en verbonden aan het Centre for Financial Innovation van de Hogeschool van Amsterdam. Hij verricht toegepast wetenschappelijk onderzoek en verzorgt trainingen met betrekking tot de toepassing van nieuwe digitale technologieën in finance, controlling, accountancy en tax.